Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Szerintem várj még vele, ez a kari úgy sem egy limitált szériás kari lesz és úgy tudom jön egy új javított version, aminél a ramok már nem melegednek annyira és végre tudják hozni a referencia értékeket.
A PRO-ra visszatérve csak azt mondhatom, hogy a driverre vannak állítva az emberkék teljesen. A Crysisban egyáltalán semmi optimalizált rész nem vonatkozott az ATI-ra. Sőt! A hírek az NVidia nyomását erősítették meg a demónál, hogy az ATI kártyánk véletlenül se forogja ki magát még normális szintre sem. Így mindenki az új jövevényt célozta meg magának, jelen esetben a 8800GT-t. (Szerintem ez undorító húzás, ha tényleg igaz.) De a mai világban ez már csak így működik.
A végleges játékban állítólag már visszaáll a rend, tovább már gondolom nem merték a húrt feszíteni. Így a végleges gyorsulás a játékban 30-50% is lehet. Ami ugye az új driver és a mesterséges seb. kontrol levétele eredményez. A CF-ben további +20-25% az előre látható plusz.
HANGSÚLYOZNÁM, HOGY EZT HALLOTTAM, NEM ÉN ÁLLÍTOM, DE TÖBB REALITÁST IS LÁTOK BENNE, MINT KACSÁT...
És reménykedem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest