- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Jah és a hang: Amikor játszol nem mind1 h mien hangos a kari úgy sem hallod ha rajtad a füles... Amikor meg nem megy gém akkor meg szépen visszaveszed! (nekem evvel sosem voltak problémáim h egy vga hangos max akkor ha alapon)
ez teljesen igy van! én is igy használom, és nem zavar!
-
priti
addikt
Sokáig én is így voltam vele, de aztán eljutottam odáig, hogy vettem egy 7800GT kártyát. Arra vettem először egy szájlenszert és a gép megszűnt zúgni. A 7900GTX kártyámon egy hangtalan hetpájpos hűtés volt, így akkor fel sem tűnt a váltás. Ezt hallva beruháztam egy Logitech Z-5500-ra, ami önmagában sem volt olcsó, ehhez hozzájön a nemrégiben vásárolt X-Fi Extreme Gamer hangkarim, ami szintén pénz, de úgy voltam vele, hogy legyen, mert ezek legalább tartják az árukat. Na de most, hogy ennyit kiadtam már nem a fülesen szeretném élvezni a sztereót és mivel a jót könnyű megszokni, ezért mostmár feltűnik hogy zúg ez a szar az asztal alatt és annyira bosszant, hogy elképzelni nem tudod, de azért se veszem meg egy százezres kártya tízezres hűtését rá, miután így megszivattak a drájverrel. Vegyenek le mást vele. Valahol csak magamat szivatom, csak két nézőpont van.
Az egyik, hogy most szivatom magam azzal, hogy nem veszem meg a hűtőt, a másik meg az , hogy a kártya megvételekor szivattam meg magam azzal, hogy bíztam az Ati-ban és a terméktámogatásában, mert lesajnálom ki gyártja a hűtőt az Ati-nak fontos, hogy legyen 5k-ért egy megfelelő halk hűtő a 2900pro-jához, mert az Nvidiához ott a szájlenszer, neki fontos, hogy legközelebb is Ati-t vegyek.
Így fel lehet tenni a kérdést, hogy miért választanék újra Atit? Részvétből, hogy nekik milyen nehéz? Ennyire nem vagyok tele. Türelmes voltam, kivártam a drivert, a minimum, hogy cserébe kapok egy ultraűber hűtőt féláron és nem duplaáron, ha meg akarnak tartani.
Vagy szerintük ki vette meg a 2900pro-t? Irodai alkalmazásra vásárolta a többség? Ugyanmár.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest