- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
mokus1 #13122 üzenetére
Veszel egy Accelero S1 Rev2-őt, 4200Ft (egyetlen lyukat kell fúrni egy kettesfúróval a feteket hűtő hűtőbordába, mert annak nem jó helyen van a kettőből az egyik furata és utána egy átmenő csavarral már fel lehet tenni.)
Átmenő csavarnak jó pölö egy alaplapi csavar, ami biztos van neked is, mert annak ott az anyája a házban, nekem spec ilyenem volt itthon, tökéletes a célra.
Szükséged lesz további 8 darab ramsünire, mert a hátlapi lemezt nem tudod feltenni, az S1 miatt meg egy turbo modulra. A kettő együtt volt 2830Ft a PcGear-ben épp ma voltam.
4200+2830=7030Ft-ból megvan és ugyanott vagy.Az egyetlen dolog ami picit dreha volt, hogy 9 ramsünit adnak az Accelero Extreme-hez, az S1-hez viszont csak 8-at, így 1 hiányzik, mert van a karin még egy melegedő egészen pici négyzet formájú alkatrész. Nem tom mi az, de nem okozott gondot, mert adnak viszont az S1-hez egy ragasztócsikkal ellátott lemezt (ez a 8800GT-hez van, nem kell megtartanod mert van 8 ramsünid pluszban) , amiből egy kombinátfogóval 1 perc alatt hajlítasz rá egy olyan fomát, ami egyrészt rátapad a 9. alkatrészre, hiszen rajta az öntapadós csík, másrészt eleve olyanra hajlítod, hogy miután felcsavarozod a GPU-hoz az S1-et a nagy hűtőborda oda is szorítsa, szal tuti nem esik le és van akkora felülete, mint egy ramsüninek, szal meg lehet oldani minden további nélkül egy kis kreativitással és nem olyan hangos, mint egy Xtreme.
A 45 fok a GPU-ra szerintem tök rendben van, a többire meg ugyanazokat a ramsüniket teszed ígyis-úgyis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest