- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
albertz
csendes tag
válasz
Nyiscsák #8809 üzenetére
Érdekes volt egyébként, hogy amikor elindítottam az everestet, akkor az ASUS alaplap PcProbe rendszerfigyelő alkalmazása jelezte, hogy a 12V-os ágon 16,5V, az 5V-os ágon pedig 6,5V a feszültség. Elvileg a tápból nem jöhet ki ennyi, mert új táp és ahol vettük azt mondták, hogy az alaplappal lehet gond, annak a feszszabályzójával. Lehetséges ez az ok a VGA kártya hibás működésére? Lehet az AGP port sem kap elég feszkót és ezért nem indul a kártya ventije el?
-
albertz
csendes tag
-
albertz
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén egyik ismerősöm gépébe raktunk egy Sapphire HD2600XT AGP-s kártyát, a hozzá adott 7.10-es Catalyst driverrel. (400és 420W-os táppal próbálva)
A következőt figyeltem meg:
1. Volt olyan eset, hogy a kártya ventillátora nem forgott működés közben. Ez a ventillátor gondja, vagy az alaplapi AGP hibás? Elvileg két táppal is próbáltam és mindkettőnél produkálta.2. Amikor forgott a kártya ventillátora, akkor pedig 4-5 percnyi játék (Hellgate London, STALKER) közben lefagyott a kép. Leállítva forró volt a kártya. Úgy tűnik itt a hűtéssel lehet gond.
Hasonló tapasztalat valakinek?
Most a boltban van a kártya, almondásuk szerint tökéletesen működik. Mi lehet a gond?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest