- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bengio
tag
válasz
VaniliásRönk #9717 üzenetére
Értem, köszi, megnyugodtam akkor, csak nem olvastam visszább. Megcsináltam a catalystot is, már telepít.
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget azoknak, akik válaszoltak a kérdése(i)mre.
Lenne még itt pár dolog. Például, hogy az HD2600XT-hez (AGP) mért nem tudom feltenni a 8.4-es catalyst-ot?
másik, hogy melyik az erősebb kártya: HD2600XT, vagy nv7600GT (256MB GDDR3)?
Csak mert most megvettem az Ati-t, de sok helyen azt olvasom, hogy a 76GT erősebb. Szerintetek jobb lenne, ha gyorsba eladnám a 2600XT-t, és vennék egy 76GT-t?? -
Bengio
tag
Üdv mindenkinek!
A mai nap folyamán vásároltam egy Sapphire Radeon HD2600XT 512MB-os AGP videokarit. Nem igazán vagyok vele megelégedve, Most Wanted sem megy rajta full grafikán nagyon jól, és a San Andreas is beszaggat rajta. Előtte nVIDIA kari volt a gépben, új xp kellene szerintetek?
A másik probléma, hogy az everest a GPU infónál nem ír ki semmit (2006 ultimate)
A harmadik dolog, hogy sem a 3dmark 2005, sem a 2006 nem indul el, és így sajnos nemtudok tesztelni sem. Bejön az indítókép, de ott megáll, és a feladatkezelőből kell leállítanom.
Nagyon fontos lenne a segítség, Ati vonalon elég zöldfülű vagyok, eddig csak nvidiám volt...
Köszi előre is.mod: jah és azthiszem, a hozzáadott 7.01-es Catalyst van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Gitáros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest