- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
Sziasztok!
Becserélték a sapphire 2600xt-met, ami homályos képet produkált VGA átalakítóval egy ugyanolyan csak ultimate változatra. Eddig minden ok, nem homályos a kép VGA átalakítón keresztül.
Csak az ultimate passzív hűtésű és fűt rendesen. Kell vennem házventit.
Köszi még1szer a hasznos tippet a cserére vonatkozóan. Én meg majdnem vettem egy DVI-os monitort.
-
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #152 üzenetére
-
blackthorn
csendes tag
Köszi a válaszokat elmosott kép témában!
A sajnálkozásom, hogy inkább nvidiás kártya kellett volna végülis tényleg felesleges, mert egyébként tetszett a kártya, 3D-ben pl. nem tűnt fel az elmosódottság. Ezért is filóztam, hogy megtartom, de megerősítettetek abban, hogy inkább gariban kéne nézni valamit. Szerintem maradok a 2600xt-nél. MSI, Asus vagy amire esetleg becserélik. Még egy ugyanilyet is megkockáztatnék...
HDMI-vel is kipróbáltuk, frankó képe volt, ment szépen minden.
Ha nem csak VGA-s a monitorom fel sem tűnt volna ez a hiba. -
blackthorn
csendes tag
válasz
horvathkrisz #89 üzenetére
Helló!
Nekem szintén elmosódott képet produkál a Sapphire 2600xt GDDR3.Nálam DVI-VGA átalakítóval, de TFT-n. Ugyanakkor az átalakító a régi nvidia kártya DVI kimenetén keresztül jó képet ad. MSI átalakítóval is rossz volt a kép a Sapphire kártyával. Viszont kipróbáltam haver Philips TFT-jén. DVI-VGA átalakítóval rossz a kép. DVI-DVI kábellel viszont szuper. Felhívtam boltot, azt mondták ez natív DVI kimenet és nem tudja tökéletesen alakítani VGA-ra a jelét.Szóval ez ilyen. Biztos nem szeretnék kicserélni...
Nem igazán akartam most DVI-os TFT-t venni, de filózok, hogy karácsony körül veszek egyet és megtartom a kártyát. Vagy töprengek még én is a kártyacserén. 3D-ben egész tűrhető a kép, csak olvasni baromi rossz róla 2D-ben. Levettem a felbontást 1024x768-ra, most szódával elmegy, de korántsem mondanám jónak. Vártam, hogy tudjak írni tesztelést egy DVI-VGA Samsung kábellel, de még nem került hozzám. Egyelőre ennyi. Bánom, hogy nem 8600GT-t vettem.Haver lehet, hogy megveszi így is a kártyát, én meg nézek valami mást, vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest