- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bridgedale
csendes tag
válasz
Bridgedale #3494 üzenetére
Arra jutottam h a KB888111 HD Audio Driver okozza a problámát - telepítése közben meghal a gép, és utána már az XP logo után csak fekete képernyő fogad, csak csökkentett módban hajlandó indulni.
Azt hittem h megoldottam a problémát h csökkentett módban leszedtem ezt a drivert, működött is rendesen, de akkor jött h felrakom a hangkártya (alaplapi Realtek) driverét, ami nem volt hajlandó működni a saját HD audió driver nélkül.
Három napig küzdöttem h életet leheljek a kártyába, de már összerezdülök a HD Audio szavak láttán
Feladtam, vissza viszem a kártyát, és rossz emlékem marad a HD audio dolgokról.
Majd ha veszek új alaplapot, akkor veszek bele új, csilivili videokártyát...Ennyi, köszi a tanácsokat.
-
Bridgedale
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #3496 üzenetére
Én már semmit sem értek
Felraktam 2 különböző XP-t. Az 1ikben nem volt SP2, azt utólag raktem fel és meghalt a gép a KB888111 patch telepítése közben.
A másik XP-t, amiben benne van az SP2, gond nélkül felraktam már többször is a régi videokártyámmal, de most ugyanannál a patch-nél akad meg.Nem értem
A dolog szépsége h KB888111 = High Definition Audio Driver Package...
-
Bridgedale
csendes tag
Sziasztok!
Asus 2600XT - egyenlőre még nem boldog - tulajdonosa lettem.
Elfogyott a tudományom, jól jönne 1 kis segítség.
Beraktam a kártyát, XP felismerte h új hardver, EAH2600 Series, de amin felrakom a saját driverét (amit mellé adtak v a legújabbat a netről) és újraindítom a gépet, a fekete háttérten XP logó után (mikor beadná a kék háterret, bejelentkező ablakot...) akkor csak 1 fekete képernyőt kapok, és 1 egérkurzort, és innen se előre se hátra. A vinyó nem prög ezerrel.
Ezután csak csökkentett módban hajlandó indulni.Előző kártyám 1 ATI X600-as volt, arra gondoltam h talán fenn marad valami régi driver, amivel összeakad, de teljes XP újratelepítése után is ezt csinálja.
Visszavittem, kicserélték, semmi változás...
(
Már csak arra tudok gondolni h az alaplapom (2 éves ASUS P5GD1) nem szereti valamiért a kártyát. Lehetséges ez?
Minden 5letet szívesen fogadok!
Köszi,
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest