- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
buherka #8334 üzenetére
Próbálja ki a "szőrös fánkot"! Az 100%-ra kihajtja a VGA-t, hisz ott melegszik a legjobban. Ha ezt is bírja, akkor a Titan Quest nem passzol a driverrel, utánna kéne nézni nem adtak-e ki időközben egy patch-t.
Az NFSPS a procit terheli meg rettenetesen. Mindig az a játék terheli meg a legjobban a VGA-t, ahol a legmelegebb lesz a GPU, ezt meg lehet monitorozni akár játék közben.
Nézve a videót, nem gondoltam volna, hogy kis hazánknál van nyugodtabb hely is! -
gyiku
nagyúr
válasz
buherka #7693 üzenetére
sapp 256 ddr3 agp-sem volt nekem, abszolut nem hangos a ventilatora terheles mellett. engem megszivatott, vmi driver gondja volt, es 3 masodpercenkent felporgott fullra, eladtam, vettem pcie-s confot, de aki megvette tolem, megoldotta a drivergondot, es jo neki. szal faxa kartya, egyaltalan nem hangos, meg nyitott haz mellett sem. de biztos ami biztos passziv pcie-t vettem
ha zavar a ventije a vf700 vagy 900 ramegy siman -
válasz
buherka #7699 üzenetére
a nem kell erőmű az rám is igaz, de a saját bőrömön kellett megtanulnom, hogy az AGP-s rendszer fejlesztgetése okozhat meglepetéseket. nálam konkrétan a 3GHz-es P4 volt az irdatlanul szűk keresztmetszet.
értem az anyagi problémákat, viszont olyankor annál jobban fáj, ha a kevés felhasználható lé elköltésével nem jut előrébb az ember... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest