Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
kiscsáko
üzenetére
Ha ezt a wattakalkulát belinkeled a tápos topikba nagyon, nagyon csúnya dolgokat fognak a fejedhez vágni...

Szerk.: Kezdjük azzal, hogy eleve soha sem dolgozik egyszerre maxon semmi.
Szerk.2: Mint mondtam a gagyi tápok ált. 50-60%-át bírják el annak amit rájuk írnak, nem a konfig fogyaszt sokat, hanem a táp szar, ennyire nehéz felfogni? Majd ha a 300W-os FSP is megadja magát a haver konfigjától, akkor jelentkezz legközelebb a témában, rendben?
-
válasz
kiscsáko
üzenetére
Ugyebár rajta van a VF700, ami 5V-n tolja a levegőt a ramokra. Az oldalapon van egy 12cm-s lyuk (
), de nincs most venti az oldalapon. A ramokon nincs borda.(#6333) fagy53: Zsíír
Lehet hogy én is lecserélem majd. Ezek alapján sokkal jobb, mint a VF700-AlCu.
3D-ben mennyi °C?(#6335) andriss: A tápot cseréld le, mert az csak papírnehezéknek jó. A procin majd tuningolni kell, de ha nem akarsz PCI-E-re váltani, jó lesz. (persze nem lesz olyan gyors, mint egy 2magos procival.)
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
válasz
kiscsáko
üzenetére
hát igen, nálam ez azota probléma miota van egy 1000loerős zondám, és az irányitás tökéletlensége miatt képtelenség akár egyenesben is tartani
ergo amig nem értem el a speed challenge-ig majdnem "tetszett" is a játék, egyébként 1024 high, semmi huzás és tökéletesen fut
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Szólánc.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), de nincs most venti az oldalapon. A ramokon nincs borda.
Lehet hogy én is lecserélem majd. Ezek alapján sokkal jobb, mint a VF700-AlCu.