- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest