Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
as_Rock
üzenetére
Lehet hogy van jobb megoldás is, én így használom.
Csatlakoztasd a két monitort (tv-out tökéletes)
Catalystban van egy olyan rész, hogy képernyőkezelő. A jelenleg lekapcsolt megjelenítők résznél kell lennie egy monitornak. Azt behúzod a rendszer melletti négyzetbe és a felugró lehetőségek közül kiválasztod a "kiterjesztést".
Mellette tudod változtatni a képernyők pozícióját (simán rámész az egyikre és a megfelelő helyre húzod)
Amikor berakod a filmet, áthúzod a TVre média playert és simán teljes képernyőre rakod. Ilyenkor a tvn fog fullscreenen menni.(bocsi ha túl szájbarágósra sikerült
)Nekem is lenne egy kérdésem. Sapphire 2600xtm van és szerintem hangos a hűtése. Windows alatt 55ˇC. Létezik valamilyen progi, amivel lehet manuálisan a ventit szabályozni?
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz
as_Rock
üzenetére
Szerintem azért nem éri meg mostváltani mert márciusban megint lehet majd eladni a szinte új 38xx és 8800-as szériákat jó nagy pénzveszteséggel,mert addigra jönnek az NV és a AMD/ATi új generációs kártyái.
Én még egyszer nem esek bele abba a hibába hogy a széria gyártás vége felé veszek új kártyát!
Akkor az a 1-2hónapot kibírom és utána egy fél évig biztos nem kell cserélnem megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)