Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
MIFtIli
üzenetére
Az én házam meg valami szar kódegány (asszem, mert ráírva nincs semmi csak az aprók között láttam hogy valaki ilyen házzal árult gépet
), ami nem oldalhűtős, így csak hátulra tudtam berakni egy házhűtő ventit, ami nem tudom mennyit ér. Az előbb már írtam, 45 fokos a vga alapon, de házhűtő nélkül nem volt benne a kari, és a ház oldallapja is le van szedve, bár nem tudom ez javít vagy ront e a helyzeten (a hangerő rohadt nagy a gyári procihűtő miatt, ami még meg is van hajtva, az egész gép olyan mint egy traktor
) -
Száni
tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Mennie kell annak! ATT-->jobb klikk-->hardver-->túlhajtás beállításai-->venti-->beállít-->ment...ment...mendegélt... Én 2 profilt használok automata túlhajtással és annak megfelelő ventiszabályzással. De mindezt a rivatuner is tudja.
Med1on: ok, én a sajátomból indultam ki, ami alapfeszen viszi a 2.8-at és terhelve sem több 44-45 foknál.
-
Száni
tag
válasz
MIFtIli
üzenetére
Ha Sapphire a kártya, akkor próbáld ezt: 8.5 AGP hotfix
Az xp-s verzió gutsőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak az fut DX10ben ami támogatja illetve amin te beállítod (Crysisben például ha jól tudom a Very High jelenti a DX10et)