Hirdetés
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark
üzenetére
Össze nem adódik, mert abból az következne, hogy fogsz 10 db. ventit, mindegyik 20dB-s, és akkor 200dB lenne az össz hangnyomás. Hehe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Két jelenség játszódik le, az egyik, hogy az erősebb hangforrás elnyomja a halkabbakat, valamint (második) ez nem fog tökéletesen végrehajtódni, mert két azonos frekvenciájú hangot kiadó venti nincs, ezért megjelennek a frekvenciáik felharmónikusai, és olyan jelenség jöhet létre, mint amikor két egyébként csöndes vinyót becsavarozol a gépbe, és berezonál tőlük az egész ócska pléhdoboz. Persze füllel nem hinném, hogy ezt a jelenséget ki fogod hallani.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ne haragudjatok, de ennek miköze a topichoz?

-
diegho
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
igen és ha veszel 15db hangtalan 7dB(A)-s ventit akkor az a 15 hangtalan ventillátor már maradandó halláskárosodást fog neked okozni

-
fagy53
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
A Riva-val is és az ATiTool-lal is lehet tuningolni akár az ATi, akár az nV kártyákat, verziótól függ.
Írtam, hogy nincs Chilla-m, de nem hiszem, hogy ragasztani kell és a leírástól az utolsó csavarig mindent adnak hozzá, még hűtőpasztát is. -
fagy53
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát nem biztos, hogy lesz valaki aki ezt a hűtőt használja a 2600-ra, mert a Chilla-t az eggyel nagyobb kategória szokta használni.
Egyébként azt jelenti,hogy a venti csatit letakarhatja a chilla hőcsöve-i.
A gyári meg hamar koszolódik, más baját én nem tapasztaltam. -
fagy53
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem nincsen így nem tudom jó-e rá, de a cikk szerint jó. Érdemes végignézni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)