Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Frenszisz #1994 üzenetére
A hőmérséklet nem függ össze a hibázással, sem a tuningpotenciállal, elvileg 100 fokon is ugyanúgy fog menni, mint 40-en...
Hogy tuningban meg mit érsz el, azt én nem mondhatom meg, lehet nálad is előjön majd az, hogy 870 körül fagy, 900 körül meg stabil, nálam ez nem jött elő...
Vmodot meg először senki nem tervezi, aztán később megcsinálja, én már csak tudom...
mod: nekem asszem 60 fok körül ment a gyárival
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Frenszisz #1990 üzenetére
Rivatuner még nem tökéletes ezeknek a tuningjára, javaslom neked az AGCT -t, az állítja is a sebességeket. Kb. 850/850 -et még megtudok adni a karinak, de 3d alatt hibázik, magasabb értékeken meg egyből gép restart. majd csak lesz ezekhez is vmod...
Nos igen, az ára a leg csábítóbb, 18,6k-ért megkaptam gyakorlatilag egy XT-t. HD audio hiánya meg nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest