Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Nekem is olyan kátyám van, de soha semmi probléma nem volt vele. Leírom nekem, hogy van feltelepítve, talán segít, bár nem tudom a te konfigod milyen, ha leírnád biztos többet tudunk(nánk) segíteni. Mondjuk én nem szoktam alt+tab-ozni játék közben, sok nem is szereti ezt, pl. a Counter-Strike teljesen más felbontásban jön vissza(ha egyáltalán visszajön).
1. Friss XP sp2 (de nem árt felrakni hozzá az azóta kijött javításokat is)
2. Az alaplap legfrissebb driverei. (nekem nForce2 U400, itt van hozzá driver, ha netán a neked is ez van) Ha nem ilyen lapod van akkor google a barátod
3. A VGA-hoz kapott cd-n lévő driver illetve a 8.1 felejtő, neked a 8.1 HOTFIX kell. Catalyst 8.1 HOTFIX for AGP cards and WinXP 32-bit (nem kell elöbb telepíteni a normál 8.1-et vagy bármi mást, csak a hotfixet rakd fel!)
4. Most jöhet a CCC, ha kell. Catalyst Control Center 8.1(Hungarian)
Ha van még egyéb cucc is a gépben természetesen azoknak is a legfrissebb(de nem béta) driverek feltelepítése.
Esetleg tunigolni, tesztelni stb. akarsz akkor keress a gúglival ATI Tray Tools-t, ATiTool-t meg AMDGPUClockTool-t.
Kb. ennyi, remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Parfüm topik
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest