Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! kicsit visszanéztem ide na most annyi tapasztalattal bövűltem hogy sok ember azt mondja hogy 256Mb-nál több nemkell memóriából na sajnos ez a mai világban egyre jobban elbukott válasz, jönnek ki az újjabbnál, újjabb játékok és ezeknek igen is kell már az a vacak 512Mb-memo pl: haverom és én is elkezdtem nyomni a Crysis-t neki igaz gyengébb a karija mert egy 7600GT-je van én azon is csodálozom hogy azon elindult és jáccható még a játék na most a Crysis alapból szeretni enni a memóriát a sok effektek meg mittom én mimiatt nála hamarabb elfogy a kártyája a gépből mint nekem az 512-es el ilyenkor jöhet az a x@r restart amit nem igazán szeret az ember fölleg ha már csorog a nyála..!
Szvsz ha valaki szeretne ebben gondolkodni vagyis a mai komolyabb játékokkal is jáccani annak inkább az 512-es kártyákat ajánlanám mostmár.
Ez ha a közeljövőt nézzük és nem szeretnénk fél évente venni másik kártyát akkor okés, ha meg fél évente váltjuk a karit akkor annak az illetőnek nem szól mert úgyis gonodolom én jobbra és jobbra cserélgeti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Szólánc.
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- Megvigyázott ASUS TUF RTX 3070 OC, dobozzal, garival
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest