- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk #8719 üzenetére
Az ATT kezeli a 2xxx kártyákat ezen belül a 2600-ot is! Lehet húzni, persze csak a szokásos 857MHz-ig a GPU-t, a RAM-ot amíg bírja
, továbbá lehet tesztelni, ventit állítani, még a GPU feszt is, bár ez nem biztos, hogy műkszik. Itt lehet informálodni éppen mi a helyzet az ATT-al. Esetleg be lehet írni a problémakat azután persze vagy javítja a progi készítője vagy nem.
Amúgy általában szokta. Ja és a lényeg, mindig be van linkelve az aktuális legfrisseb(pl. ma is van egy új [link]) verzió, bár ezek béták, de azért általában jól működnek. Annyit azért hozzá tennék, hogy mert az én 2600XT-met kezeli az még nem feltétlen jelenti azt, hogy a Te pro-dat is fogja, de (némi
)esély azért van rá.
Szerk: Ja, amit belinkeltem az az utolsó oldalon van(csak hogy ne keljen keresgélned
), csak azért mondom ha neteán akarnál olvasni róla valamit, mondjuk nem sok hozzáfűzni valója volt az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest