Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
valszeg mákod van, vagy a konfig beli különbség is bejátszhat, vagy bármi, de könyörgöm, miért kellene nekem többet foglalkoznom ilyen kérdésekkel? Ha a normális úton nem műxik, hajítom ki a p...ba, nincs erre időm. A bánatnak nem olvastam előbb a legelső hozzászólást, akkor messze elkerültem volna ezt a félresikerült torzszülöttet.
Lehet, hogy normális működésre lehet bírni, de a pénzemért nem problémák megismerését és megoldását szeretném elsajítítani, hanem egy alkatrészt akarok, ami működik NORMÁLISAN. Na ez mondjuk nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest