- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizipok8
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám van. Van egy MSI 2600xt-m ami játékokban fagy. 2D-ben semmi baja
de AOE asian dynastiesben max 1 órát bír fagyás nélkül, Oblivionban max 5 percet. A környezet: Delta 350W táp, ASUS Ati chipsetes alaplap AM2, 1gb ddr2, A64 3800x2, win xp sp2, catalyst 7.12, no ccc. A win új install, semmi sincs húzva. A kártya passzív, de ráraktam az elejére egy 12 centis ventit ami hűti a memóriákat is, tehát nem a melegedéstől fagy. Ami érdekes hogy az integrált VGA-val teljesen stabil a rendszer, tehát biztos hogy a kártyával nem stimmel valami. A boltba visszavittem a cuccost, két hét után visszaadták azzal hogy náluk nem jelentkezett a probléma. Nálam még jobban fagy mint azelőtt. Sajnos másnál nem tudom kipróbálni (nincs olyan ismerősöm akinek van PCI-E-s gépe). Ha valakinek van valami tippje, kérem segítsen, mert nehezen kapartam össze a pénzt a kártyára. Ha esetleg valaki tud gariztatni írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest