- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazz
megnéztem, NEM lehet kapni Miskolcon kellő alaplapot... ASRock-ot nem vennék (mégha úgy is tudom, hogy tán Asus "hulladékból" készül is), minden más 939-es alaplap, ahokl volt is, ott 20-25k (NForce4-esek). Gondolkodtam esetleg DDR2-es ramúakban, mert azon is lehetne spórolni, de nem láttam (gyártanak egyáltalán S939-es DDR2-es ramosat?)
Viszont ilyen számolások mellett:
Alaplap 13k (asrock), vagy 25k (asus)
ezek mind ddr1-esek, szóval ugyanúgy venni kellene bele még 1 g-t (10k)
HD2600XT PCI-e-s sem olcsóbb jóval semelyik boltban (24k körül), mint az AGP-s (25k)Szóval nem, nem igazán éri meg, mégha el is tudnám adni az alaplapomat (MSI->ASRock... jajj). Meg alaplapon sosem szeretek spórolni, ezért nem vettem régebben Tomato-kat sem...
amúgy nem érdekel, hogy komolyan veszel-e... kíváncsi lettem volna még azért más emberek véleményére is (amellett, hogy persze tiszteletben tartom a tiédet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest