- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Titok Levi #4544 üzenetére
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy milyen programmal lehet mérni a videókártya hőmérsékletét úgy, hogy az egy játék közben is kiírja a monitorra, és lehessen követni a változásokat? Igen, Rivatuner.
Azonkívül itt mondta valaki, hogy everestel lehet egy időintervallumon belül mérni a hőmérsékletet, azaz vissza lehet nézni, hogyan alakult a dolog. Nekem Everest Ultimate Edition-om (4.20) van, de én ilyet nem látok. Nézd meg a beállításokat, biztos lehet logolni. De Rivatuner is tudja.
Ja mégegy. Most próbálgatom AMDGPUClockTool-al emelni az órajeleket. A kérdésem, hogy lehet ezt itt "percenként" állítgatni ide-oda, tehát nem baj ha sűrűn változtatom?
Lehet, de gyakorlatilag semmi értelme. Először teszteld le, hogy stabil-e, utána menj feljebb.Másik, hogy újra kell indítani a gépet, hogy minden frankó legyen, vagy teljesen felesleges? Nem kell újra indítani.
cudar07: Milyen procid volt előtte? 3DM06-ban sokat számít a proci, abban lesz különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest