- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titok Levi
tag
Sziasztok.
Na majd próbálgatom azt a Tv-s dolgot.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy milyen programmal lehet mérni a videókártya hőmérsékletét úgy, hogy az egy játék közben is kiírja a monitorra, és lehessen követni a változásokat?
Azonkívül itt mondta valaki, hogy everestel lehet egy időintervallumon belül mérni a hőmérsékletet, azaz vissza lehet nézni, hogyan alakult a dolog. Nekem Everest Ultimate Edition-om (4.20) van, de én ilyet nem látok.Ja mégegy. Most próbálgatom AMDGPUClockTool-al emelni az órajeleket. A kérdésem, hogy lehet ezt itt "percenként" állítgatni ide-oda, tehát nem baj ha sűrűn változtatom? Másik, hogy újra kell indítani a gépet, hogy minden frankó legyen, vagy teljesen felesleges?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest