Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
''Az Xpertvision miért lenne hibás? ''
Én nem mondtam, hogy hibás csak azt, hogy ők nem hívtak vissza kártyákat, de valószínű, hogy nem is kellett. Én már beüzemeltem kb. 3 hete egy ExpertVision kártyát, írtam is róla, annak azóta semmi baja, tökéletesen müxik. De egy másik ismimnek viszont marha érdekes jelenségeket produkált (csíkozódás, textúrahibák), majd garó lett belőle... De ez még kevés, bárminemű következtetés levonására. Sőt az is lehet, h a Sapphire kártyáknál jelentkező hibáknak (nem az összesnél) semmi köze sincs az AMD hibához, egyszerűen vmit eltolt a Sapphire néhány kártyánál, ozt annyi.
Szal ne para, csak én kombinálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6 jegelve nagyadam29-nek
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest