- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
Hack3er #1968 üzenetére
Raktam össze gépet Gigabyte 2600XT siletpipe2(heatpipe-os) kártyával.
Először nagyon beparáztam, mert winfos üresjáratban 62 fokos volt, és eszméletlenül melegedett az egész lap körülette.Miután kapott egy 5 voltos 8cm -es tápventit, lement 37 fok köré,és szinte így is hangtalan.
8 cm-es tápventiből 2 darab is elfér a hatalmas bordán ami ikább grillrács,így viszont már nagyon meggyőző.
Szerintem 1 venti mindenképpen kell rá,csak akkor figyelni kell rá,hogy esetleg a mellette lévő slotba nem tudsz berakni semmit a venti miatt.3 év gar,valamint az,hogy állítólag extra hosszú élettartalmú alkatrészekkel szerelték szerintem jó vétellé teszik(+ajándék never winther night 2 game).Nekem sapphire ventis van,de így utólag a giga+tápventi időtállóbb megoldásnak tűnik.
Tuningot nem is próbáltam,így arról nem tudok mit mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest