Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz stevve #1834 üzenetére

Pedig a tied is kevés. Meg az enyém is. Ellenkezőt állítani sajnos önmeggyőzés. Nézd meg gépem, egymagos A64, rajta 30% tuning, aztán mégis, ottvan pl. 3dmark 06, kétmagos proccal rendelkező fórumtársak 4-4500 pontot kapnak, vagy többet, én meg még XT órajelekre állított GDDR3-as prom-mal is éppen csak 3k pontot kaptam. De mondok játékot, ottvan CoD2, az FPS iszonyatos mértékben ugrál nálam, tipikus esete annak, mikor beüt a procilimit. Sajnos ezekhez a kártyákhoz már baromi kevés egy akármilyen egymagos proc. A 2500+ barton korszak meg szép volt, de sajna már elég gyér tud lenni. (elég sokáig volt barcim)

7300GT-t meg azért javasoltam, mert olcsón megúszná, és esetleg vmoddolhatja, így azis képes elérni 3k pontot 3dmark06-ban. Persze akkor már inkább 7600gs-t vennék, de ez már egy másik topic témája.

AGP-t meg nem kell eldobni, ottvan pl. az Asrock hibrid lapja, az 939/AM2-es, és van rajta PCIe + AGP, meg még a tuningot is szereti. Egyébb variációkban sajnos felejtős már az AGP -s konfig egymagos proccal...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés