- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron86
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem nem veszitek rossz néven hogy ide írok.
"Ne kövezzetek meg"Azzal a kéréssel fordulok felétek hogy szeretnék 1 hd 2600xt 256mb gddr4-es SAPPHIRE-t.
Sok helyen kerestem már újat találtam de hát azért 30k-t nem fogok érte kifizetni.
Ha valakinek van egy ilyen megúnt kártyája akkor az kérem keressen meg pm. Szivesen átvenném tőle. 1 Crossfire teszt után.
Nekem van már egy ilyen karim és elvagyok vele nagyon jól teljesít és ha már van még1 foglalatom +-ba akkor miért ne raknék bele még1-et.
Várom a választ attól a komoly jelentkezőtől aki rendelkezik ilyen kártyával és reális árat kér érte.
Még 1szer szeretnék bocsánatot kérni azért hogy ide írtam ezt tudom ez nem hirdető fal de hátha itt van olyan akinél még is hánykolódik 1 ilyen.
Köszi és üdv nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Borderlands
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tenisz topic
- Hegesztés topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- GARIS - MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 10 GB
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest