Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebron86
tag
Üdv mindenkinek!
Remélem nem veszitek rossz néven hogy ide írok.
"Ne kövezzetek meg"Azzal a kéréssel fordulok felétek hogy szeretnék 1 hd 2600xt 256mb gddr4-es SAPPHIRE-t.
Sok helyen kerestem már újat találtam de hát azért 30k-t nem fogok érte kifizetni.
Ha valakinek van egy ilyen megúnt kártyája akkor az kérem keressen meg pm. Szivesen átvenném tőle. 1 Crossfire teszt után.
Nekem van már egy ilyen karim és elvagyok vele nagyon jól teljesít és ha már van még1 foglalatom +-ba akkor miért ne raknék bele még1-et.
Várom a választ attól a komoly jelentkezőtől aki rendelkezik ilyen kártyával és reális árat kér érte.
Még 1szer szeretnék bocsánatot kérni azért hogy ide írtam ezt tudom ez nem hirdető fal de hátha itt van olyan akinél még is hánykolódik 1 ilyen.
Köszi és üdv nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, dobozos, garanciás (2026.04.29)
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest