Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ti13i
csendes tag
Sziasztok!
Valaki Help!!!
Van egy agp-s Zafirom. Csúcs volt, beraktam, feltelepítettem a cd-t, és kifogástalan volt.
Nem igen játszadozom, inkább a 2. megjelelítőként használtam a sima slimcsöves tv-nket, aranyS-video-kígyóval. Ment is a cucc, néztük a filmeket mint állat. Amíg a dvi-n kötött LCDmonitorom , mellé rádugtam analógba egy másikat.
Azóta Ha a másodlagos tv-re áthúzom az amúgy a moncsin kifogástalanul futó wmp-et filmmel és be nyomom a playt, egyből bejön a tipikus bezár ablak, hogy nem jó a codek.
Pedig amúgy jó mert az lcdn megy. Ja és ha ugyan az megy mindkettőn akkor is klappol.
Help!!! kösssz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest