- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek.
Hát azt mondjuk gondoltam, hogy a rendszerkövetelménnyel nem lesz gond.
Láttam róla képeket, és eléggé meglepődtem, picit a crysis-re emlékeztet, mondjuk ez nem csoda hiszen crytech mű ez is. Rossz játék nem lehet ez sem.
Viszont a Far Cry 2 -höz kíváncsi leszek elég lesz-e a mostani konfigurációm, legalább 1024x768--ban közepes beállítások mellett AA nélkül.
empire3: Igen, kb 250Mb, a neve Pro Street 1.1 patch. Most jut eszembe hogy nálad mennyire szaggathat ez a játék, jézusom ha 4870-ed lenne akkor is szaggatna, és nem hiszem hogy a patch segítene rajtad.
Akkora procilimites ez a játék, hogy a celeronod-on szerintem még 640x480-ban is akadni fog, ha mindent kikapcsolsz akkor is. Neked ezzel minimum 1280x1024-ben kellene játszanod, egy jó P4-es prockóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Gitáros topic
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest