Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizoRka
csendes tag
Helló mindenkinek!
Nemrég vettem egy Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3-as AGP-s videókártyát, és az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogyha bekapcsolom az élsimítást, akkor az FPS-em minden játékban nagyon magas intervallumon ugrál.. Ez alatt azt értem, hogy élsimítás nélkül pl. Call of Duty 4-ben egy bizonyos ponton az fps 167-500 közötti intervallumon mozof, ergo kb 256-310 FPSem van. Viszont, amikor bekapcsolom az élsimítást, abban a pillanatban "megugrik" az intervallum, ergo nem 167-500, hanem 30-500. Driver probléma nem lehet, mert a 8.3as drivertől fölfele volt minden driver a szokásos módon telepítve, és azok alatt is hasonló jelenséget tapasztaltam.
A gép amiben a vid.kari dolgozik a következő:
ABiT NF7-S2 v2.0
AMD Athlon XP-M 2500+ @ 2,6 GHz (13*200)
Thermaltake Vulcano 12 CPU cooler
1,5GB Kingston DDR400 RAM
ATi HD2600XT 256MB GDDR3
3 db Winchester
DVD író
DVD olvasó
és ezeket egy Sirtec 360W-os tápegység látja el. Utánanéztem, és a +12V-os ágon 17A áramot ad le a honlapon írt specifikáció alapján.
Én személy szerint tápegységre gyanakszom, de szeretném a ti véleményeteket is kikérni, ti mit gondoltok.
A válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv. vizoRka
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- LG LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő