Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vizoRka

csendes tag

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy : játék közben érdkes dolgokat csinál a videókártyám, nem kérdéses, HD 2600XT-m van Sapphire 256 MB. A lényeg, hogy Call of Duty 4 alatt hirtelen lezuhan az FPS-em, nem tudom mért, füst nincs, semmi olyan + dolog amiért dolgoznia kellene, és az fps fixen 25 (11-167). Nem tudom miért van, de nagyon idegesít, nem csak CoD4 alatt, hanem más játék alatt is, pl Doom3 vagy Quake4. Tápegységre gyanakszom, de ameddig nem tudom biztosan, addig nem akarok fölöslegesen beruházni egy új eszközre.
    Ezért gondoltam megkrtdezem az itteni nagy tudorokat, hátha volt már valami hasonló jelenség, amit sikeresen megoldottatok.
    A PC-m a következő:

ABiT NF7-S2
    AMD Athlon XP-Mobile 2500+ (2,6GHz)
    1,5 GB Kingston DDR ram (433MHz)
    Sapphire HD 2600XT 256 MB GDDR3
    4 DB winchester
    1 DVD-író
    360W-os Sirtec tápegység

Válaszaitokat előre is köszönöm.

• vizoRka

csendes tag

Helló mindenkinek!

Nemrég vettem egy Sapphire HD2600XT 256MB GDDR3-as AGP-s videókártyát, és az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogyha bekapcsolom az élsimítást, akkor az FPS-em minden játékban nagyon magas intervallumon ugrál.. Ez alatt azt értem, hogy élsimítás nélkül pl. Call of Duty 4-ben egy bizonyos ponton az fps 167-500 közötti intervallumon mozof, ergo kb 256-310 FPSem van. Viszont, amikor bekapcsolom az élsimítást, abban a pillanatban "megugrik" az intervallum, ergo nem 167-500, hanem 30-500. Driver probléma nem lehet, mert a 8.3as drivertől fölfele volt minden driver a szokásos módon telepítve, és azok alatt is hasonló jelenséget tapasztaltam.
    A gép amiben a vid.kari dolgozik a következő:
    ABiT NF7-S2 v2.0
    AMD Athlon XP-M 2500+ @ 2,6 GHz (13*200)
    Thermaltake Vulcano 12 CPU cooler
    1,5GB Kingston DDR400 RAM
    ATi HD2600XT 256MB GDDR3
    3 db Winchester
    DVD író
    DVD olvasó
    és ezeket egy Sirtec 360W-os tápegység látja el. Utánanéztem, és a +12V-os ágon 17A áramot ad le a honlapon írt specifikáció alapján.
    Én személy szerint tápegységre gyanakszom, de szeretném a ti véleményeteket is kikérni, ti mit gondoltok.
    A válaszaitokat előre is köszönöm
    Üdv. vizoRka

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés