Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
richard97
csendes tag
Szisztok! Segitseg kene, nagyon surgosen. Az lenne a problema hogy nekem van egy dell xps one A 2010 gepem, amiben van egy Ati Radeon hd 2400 videokartya. Az uzletben azt mondtak hogy ez egy nem sima, 256 mb-os videokartya, hanem ugrade-l 1 gb ig, ugy hogy elvesz a rambol (4 gb). En itthol megneztem a gepemen, es a beallitasoknal ki is irja, hogy osszes elerhto grafikus memoria 1000 mb. Ez mind szep es jo lenne, csak mikor jatszok nem tudok meg kozepes grafikan se jatszani ( pl. fifa 10), mert szaggat. Megkerdeztem az uzletbe hogy miert teszi, de azt mondtak hogy amiert 1 gb os a videokartya, attol meg a jatek nem ismeri fel csak az alap, 256-os videokartyat es a rambol elvett memoriat nem. Szerintem ez egy nagy hulyeseg, mert ha a videokartya 1 gb -os, akkor fel kene hogy ismerje a jatek is 1 gb-osnak. Csak az a gond, hogy ilyen beallitast, akarhogy kerestem nem taltam. Nem tudna valaki segiteni ebben az ugyben? Nagyon megkoszonnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest