Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
Én is boldog tulajdonosa lettem egy GIGABYTE GV-RX24T256HP tipusú HD 2400XT karinak, Egy Inno3D 7300GS -röl váltottam. Eddig a tapasztalataim elég vegyesek, a játékok szépen elfutnak rajt persze nem full grafikán de 1024 ben eddig minden játék médium beállitásokkal szépen futott a képe sokkal szebb mint a 7300 nak volt, a Ghost Recon 2 egy picit meg izzasztja de még azzal sincs gond, igaz én nem nézegetem, hogy hány FPS-el fut nekem elég az ha nem akad az hogy ez most 30 vagy 100 FPS az nem érdekel. Ami nem tetszik a driver sokkal macerásabb feltelepiteni mint az nvidiáét a hőmérséklet kijelzés nem pontos állandóan 50-60 fokot jelez és ha megfogom a hütőt full hideg és vannak rejtélyes lefagyások jobban mondva csak a monitort kapcsolja ki a gép ketyeg tovább de csak resettel tudom vissza hozni a képet. Ma megpróbálok egy windows reinstallt remélem megszünnek ezek a problémák és akkor egy nagyon jö kártyám lesz tizenpár ezer forintból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest