- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Bluegene #8458 üzenetére
Hagyd már azt a Crysis-t!
1. rosszúl optimalizált
2. "Nvidia: The way its ment to be played" remélem ezzel elmondtam mindent...A nagyobb monitor=nagyobb élvezet! Egyszer űlj le egy 24' Full HD monitor elé és megtudod milyen... 1920×1080, 4×AA, 16×AF egyáltalán nem fog már megakasztani egy HD4870-et mondjuk CoD4, UT3, Battlefield xxxx vagy bármi más alatt... azért írtam multikat, mert ott számít az FPS. Single Player-nél meg elég 40-50FPS is...
Te tapasztalat nélkűl beszélsz, ennek mi értelme? Vedd meg elöbb a monitort, tesztelj és utána beszélj! És hagyjuk a Crysis-t!
-
janos666
nagyúr
válasz
Bluegene #8458 üzenetére
Én kompromisszumot kötöttem méret és felbontás közt. 1920x1200-as monitort vettem, de 22"-ból, nem 24-esből. És kösz de 1m-ről se folyik ki a szemem mikor szöveget olvasok.
Ekkora felbontáson többnyire már elég egy 2x vagy náhény játékban 4x MSAA, több már meg se látszódna. És a látvány jobban fokozódik ahogy nő a felbontás, mint ahogy csökken az FPS. Főleg a Radeon HD-kre igaz hogy megéri hozzájuk nagy monitort venni (hogy kihajtsd a kártyát).Van már itt olyan aki olvassa ezt a topicot és birtokol egy 4870-es radeont?
-
Laraxior
titán
válasz
Bluegene #8458 üzenetére
miért kell ultra-very-highon játszani? Aki nagyban játszik az köt kompromisszumokat.
Nekem bőven elég a 30FPS amit produkál 1920*1200ben,pár beállítást levettem mediumra, a többi highon.Hidd el,akkora a monitor hogy eszedbe sem jut hogy még szebb látványt akarj. Én meg vagyok elégedve ezzel,és más aki járt Nálam ők is ámultak,és tetszett nekik...
ennyit a nagy monitorról.
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest