- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Bluegene #8458 üzenetére
Hagyd már azt a Crysis-t!
1. rosszúl optimalizált
2. "Nvidia: The way its ment to be played" remélem ezzel elmondtam mindent...A nagyobb monitor=nagyobb élvezet! Egyszer űlj le egy 24' Full HD monitor elé és megtudod milyen... 1920×1080, 4×AA, 16×AF egyáltalán nem fog már megakasztani egy HD4870-et mondjuk CoD4, UT3, Battlefield xxxx vagy bármi más alatt... azért írtam multikat, mert ott számít az FPS. Single Player-nél meg elég 40-50FPS is...
Te tapasztalat nélkűl beszélsz, ennek mi értelme? Vedd meg elöbb a monitort, tesztelj és utána beszélj! És hagyjuk a Crysis-t!
-
janos666
nagyúr
válasz
Bluegene #8458 üzenetére
Én kompromisszumot kötöttem méret és felbontás közt. 1920x1200-as monitort vettem, de 22"-ból, nem 24-esből. És kösz de 1m-ről se folyik ki a szemem mikor szöveget olvasok.
Ekkora felbontáson többnyire már elég egy 2x vagy náhény játékban 4x MSAA, több már meg se látszódna. És a látvány jobban fokozódik ahogy nő a felbontás, mint ahogy csökken az FPS. Főleg a Radeon HD-kre igaz hogy megéri hozzájuk nagy monitort venni (hogy kihajtsd a kártyát).Van már itt olyan aki olvassa ezt a topicot és birtokol egy 4870-es radeont?
-
Laraxior
titán
válasz
Bluegene #8458 üzenetére
miért kell ultra-very-highon játszani? Aki nagyban játszik az köt kompromisszumokat.
Nekem bőven elég a 30FPS amit produkál 1920*1200ben,pár beállítást levettem mediumra, a többi highon.Hidd el,akkora a monitor hogy eszedbe sem jut hogy még szebb látványt akarj. Én meg vagyok elégedve ezzel,és más aki járt Nálam ők is ámultak,és tetszett nekik...
ennyit a nagy monitorról.
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest