Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ace Ventura #48540 üzenetére
Ezt csak azért mondod, mert nem volt még full ref 4850-ed.
Bár ha amúgy is cseréled a hűtést akkor kvázi mindegy milyen a kiinduló darab hűtése. VRM meg a kondik rendben legyenek... szóval értem miért fázol a Sapphire edit.-től.
mod: S1 mellé kerestem 8800Gt-t anno. Azért vettem Inno-t mert (olcsó
) volt a VRM-en külön borda. Ha S1-et pakolsz a 4850-re azzal neked is problémád lehet... Ram sünivel megpakolod akkor már jobb lesz a helyzet.
VF1000 volt a 4850-emen én is felbordáztam a VRM-eket. Bár nem tudom full paszívban mennyire bírja majd a VRM rész a nyúzást nálad (ha raksz ha nem bordát rájuk, légmozgás nélkül)...
Aktív témák
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest