Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
Beri
addikt
Azt hittem volt már dolgod ilyen egyslotos 4850-el, azért szorgalmazod ennyire a 12cm-es venti rámókolását. Olvastam a topicot, próbálkoztak sokan sokféle hűtési móddal, de konkrétan ilyen megoldásról nem olvastam még. Reméltem, hogy valaki csinált már ilyet, netán pár képet is tud mutatni az alkotásról.
Amit linkeltél, abban a HSZ-ben is accelero S1 + venti megoldásról van szó. Én a gyári megoldást fejelném meg egy ventivel, nem készültem vgahűtőt venni. A te szavaidból is úgy vettem ki, hogy erre gondolsz.dunc: Akkor használd a 9.4-et, én is fontolgattam, hogy visszarakom, de bízom benne, hogy csak 3dmarkban esett vissza csöppet a cucc és játékokban mégis hoz valamit a 9.5. Én már csak ilyen vagyok, bízom a fejlesztőkben

Giggles: Mivel végképp lefagy a gép fekete képernyővel, én is arra tippelnék, hogy nem kap elég áramot a kari és lekapcsol.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest