Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Aktív témák
-
katt777
félisten
Az enhanced powerplay-nek nevezett baromság miatt. Tedd fel az ATT-t, állítsd be, oszt' jó napot!
N-vidi-A: AMD vagy ATI hűtőblokkról. A HIS 3870-emen kapásból cserélni kellett, mert valahol egy fél évig heverhetett egy napsütötte, 60°C-os raktárban (fasza magyar raktározás), és kődarabokban, ill. por formájában potyogott le a kariról, amikor szétszedtem, hogy mitől 90°C-os idle módban. Szóval ilyen probléma bárkinél megeshet. Én persze cseréltem is Chillára, az alatt meg nincs gáz, sztem a 4870-emnek is az lett a baja, hogy mivel olvastam, milyen sok megy tönkre, nem cseréltem hűtést (sajna a túlhevülő VRM-ek hőmérsékletét semmi nem méri), hátha gariztatni kell.
És az idő ezúttal is engem igazolt. Csak a gariztatás nyúlik egy kicsit hosszúra...
_Toka_: Sztem túl van ez már spilázva.
Aktív témák
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő