Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Vasinger! #33500 üzenetére

Jajj b+*.... Ilyen kártyám van, csak tudom milyen.... :W Ne akard már elmagyarázni, hogy másmilyen.... Azt én is tudom, hogy 15Mhz-el lassabb, és hogy csak 2 év gari van rá, és azt is látom, hogy másmilyen műanyag van a hűtőjén... Hidd el, ezeket leszámítva az utolsó kondenzátorig ugyanaz!!!! Nem is véletlenül, a Gainward a Palit prémiummárkája.....

Semmi baja nem lesz, alapfeszen, alapórajelen.... De ha nagyobb feszt adsz neki, és tuningolod, mint állat, akkor nagyságrendekkel túlterheled azt a részt, ami a kártya tápellátását előállítja. (Gondolok itt olyanra, hogy 1,12V --> 1,158V + 700mhz ---> 750Mhz) Ez kapásból kb 120-ról legalább 150-re növeli a kártya étvágyát, márpedig ez nem gyári érték, amire tervezve van. Tehát igen, 100%-ig zsír gyári állapotában, semmi extra hűtést nem igényel így, DE ha tuningolsz, akkor már NEKED kell gondoskodnod róla, hogy a kártyán SEMMI se tudjon túlhevülni, meghibásodni.

Aktív témák