Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• HSM

félisten

válasz BemAnyó #33478 üzenetére

Még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik nemcsak az ÁTLAG FPS-nek hisznek.... :( :W
    Volt 1GB-s kártyám, nem véletlen ajánlottam azt. Ráadásul tudom, milyen a Gainward Golden Sample, állítom, az egyik legjobb kapható kártya, messzi veri a referencia kártyát....
    És igen az is igaz, hogy a jelenlegi játékok közül igen kevés (2-3 biztos) hálálja csak meg a plussz ramot, de ez később változni fog... (De az a pár nagyon, én próbáltam Crysis WH-et, mindkét kártyával az én beállításaim minden maxon, AA nélkül kb 20-25 FPS között volt, de sokkal élvezetesebb volt a játék az 1gb-sen, mivel pl. nem szaggatot be minden egyes alkalommal, mikor zoomoltam a puskával.... Szerintem inkább ez nagyon gáz.... Ez átlag FPS-ben bőven alig látszik, de a játékélményt szerintem nagyban befolyásolja.... És hasonlóan meghálálja a plussz VRAM-ot az FC2 és a GRID is, és még csak AA sem kell hozzá....)
    És ne is beszéljünk arról, hogy később csak még több textúra és még részletesebb játékokhoz valószínüleg bőven jól fog jönni a plussz ram...
    És lehet, hogy én vagyok a hülye, de én szeretek maxon játszani egy játékkal, és inkább kiadik plussz párezret, ha ezen múlik, hogy high vagy mediumon tudok játszani.

És amit linkeltél Gigabyte kártya szerintem 43K-ért elég szar üzlet.... Inkább vennél Gainward Golden Sample-t 45K-ért, ha annyira az 512 ram a szempont....

Aktív témák