- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
BemAnyó #33478 üzenetére
Még szerencse, hogy vannak itt olyanok, akik nemcsak az ÁTLAG FPS-nek hisznek....
Volt 1GB-s kártyám, nem véletlen ajánlottam azt. Ráadásul tudom, milyen a Gainward Golden Sample, állítom, az egyik legjobb kapható kártya, messzi veri a referencia kártyát....
És igen az is igaz, hogy a jelenlegi játékok közül igen kevés (2-3 biztos) hálálja csak meg a plussz ramot, de ez később változni fog... (De az a pár nagyon, én próbáltam Crysis WH-et, mindkét kártyával az én beállításaim minden maxon, AA nélkül kb 20-25 FPS között volt, de sokkal élvezetesebb volt a játék az 1gb-sen, mivel pl. nem szaggatot be minden egyes alkalommal, mikor zoomoltam a puskával.... Szerintem inkább ez nagyon gáz.... Ez átlag FPS-ben bőven alig látszik, de a játékélményt szerintem nagyban befolyásolja.... És hasonlóan meghálálja a plussz VRAM-ot az FC2 és a GRID is, és még csak AA sem kell hozzá....)
És ne is beszéljünk arról, hogy később csak még több textúra és még részletesebb játékokhoz valószínüleg bőven jól fog jönni a plussz ram...
És lehet, hogy én vagyok a hülye, de én szeretek maxon játszani egy játékkal, és inkább kiadik plussz párezret, ha ezen múlik, hogy high vagy mediumon tudok játszani.És amit linkeltél Gigabyte kártya szerintem 43K-ért elég szar üzlet.... Inkább vennél Gainward Golden Sample-t 45K-ért, ha annyira az 512 ram a szempont....
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest