Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
tibz03
üzenetére
állítása szerint nincs VGA, amin megy a Crysis very high-on
Szerintem pont így szokott nagy flame kerekedni, ha elkezdünk csúsztatni.
Idézem:
"Nincs olyan VGA ami rendesen vinné a Very highot.Majd 1,5 év múlva talán."Se felbontás, se minimum elvárt FPS, stb. nem szerepelt ebben az állításban. Utána kezdtetek el azon bőszen vitatkozni, hogy azok a VGA-k, és eredmények, amik ma elérhetőek megfelelőek-e az ő (tkp. nem is tisztázott!) igényeinek.

De ezen már csak azért is kár vitatkozni, mert az a HSZ-re, amire ezt válaszolta NEM ERRŐL SZÓLT! A kollega ugyanis írta, hogy nem tudja beállítani a Very High beállításokat: nyilván mert XP-t használ, és a DX9-tweakekről még nem hallott.
Szóval nem azt írta, hogy neki hogyan megy, vagy hogyan nem, hanem nem értette, hogy miért nem tudja beállítani.
Ennyi.Szerintem elkéne ide egy poroltó.

Btw. nagyon csalóka a Crysis, egészen más gépigénye van a különböző pályáknak. (Elején pl. volt, hogy 80-100FPS: mondom, tyű-ha, végén meg 11-17, mondom... háát!
) Szerintem az egyetlen hiteles képet az adná, ha vki végigtolná az összes pályát, és mindegyikről lenne minimum egy min/max/avg fps táblázata (de a legjobb lenne egy teljes grafikon, és videómelléklet).
Én is azért vettem meg amúgy, mert (1. akciós volt
2.) legalább van, ami kihasználja a gépet.
A 3850-en csak 1024-ben játszottam (és csak High-on, semmi tweak!), de képes volt beröcögni rendesen (FPS értékeket ld. feljebb: hiába a Quad, eszi a VGA-t!).

Az még várat magára, hogy a 4850-nel is végigtoljam, de már elkezdtem pár napja.
(Anno amúgy tökre nem jött be, de így, hogy már tudtam, mire számíthatok, és sokkal durvább vas van alatta, ami elég jó képet tud kitekerni magából, szórakoztatóbb volt. Majd a tweakekre kíváncsi leszek.) Ilyesmi.Kár, hogy ritkán van időm játszani, meg most is, ahelyett, hogy valamit elindítottam volna, itt olvasom ezt a parttalan "maszlagot".
Asszem megyek is inkább, csak lassan aludni is kell.
Aktív témák
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux haladóknak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces videók
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval nem azt írta, hogy neki hogyan megy, vagy hogyan nem, hanem nem értette, hogy miért nem tudja beállítani.
Ennyi.
(Anno amúgy tökre nem jött be, de így, hogy már tudtam, mire számíthatok, és sokkal durvább vas van alatta, ami elég jó képet tud kitekerni magából, szórakoztatóbb volt. Majd a tweakekre kíváncsi leszek.) Ilyesmi.
Asszem megyek is inkább, csak lassan aludni is kell.