Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz tibz03 #21012 üzenetére

állítása szerint nincs VGA, amin megy a Crysis very high-on
    Szerintem pont így szokott nagy flame kerekedni, ha elkezdünk csúsztatni.:DDD

Idézem:
    "Nincs olyan VGA ami rendesen vinné a Very highot.Majd 1,5 év múlva talán."

Se felbontás, se minimum elvárt FPS, stb. nem szerepelt ebben az állításban. Utána kezdtetek el azon bőszen vitatkozni, hogy azok a VGA-k, és eredmények, amik ma elérhetőek megfelelőek-e az ő (tkp. nem is tisztázott!) igényeinek.:D

De ezen már csak azért is kár vitatkozni, mert az a HSZ-re, amire ezt válaszolta NEM ERRŐL SZÓLT! A kollega ugyanis írta, hogy nem tudja beállítani a Very High beállításokat: nyilván mert XP-t használ, és a DX9-tweakekről még nem hallott.:R Szóval nem azt írta, hogy neki hogyan megy, vagy hogyan nem, hanem nem értette, hogy miért nem tudja beállítani.:)) Ennyi.

Szerintem elkéne ide egy poroltó.:D

Btw. nagyon csalóka a Crysis, egészen más gépigénye van a különböző pályáknak. (Elején pl. volt, hogy 80-100FPS: mondom, tyű-ha, végén meg 11-17, mondom... háát!:DDD) Szerintem az egyetlen hiteles képet az adná, ha vki végigtolná az összes pályát, és mindegyikről lenne minimum egy min/max/avg fps táblázata (de a legjobb lenne egy teljes grafikon, és videómelléklet).:D Én is azért vettem meg amúgy, mert (1. akciós volt:DDD 2.) legalább van, ami kihasználja a gépet.:))

A 3850-en csak 1024-ben játszottam (és csak High-on, semmi tweak!), de képes volt beröcögni rendesen (FPS értékeket ld. feljebb: hiába a Quad, eszi a VGA-t!).:K

Az még várat magára, hogy a 4850-nel is végigtoljam, de már elkezdtem pár napja.:) (Anno amúgy tökre nem jött be, de így, hogy már tudtam, mire számíthatok, és sokkal durvább vas van alatta, ami elég jó képet tud kitekerni magából, szórakoztatóbb volt. Majd a tweakekre kíváncsi leszek.) Ilyesmi.

Kár, hogy ritkán van időm játszani, meg most is, ahelyett, hogy valamit elindítottam volna, itt olvasom ezt a parttalan "maszlagot".:o Asszem megyek is inkább, csak lassan aludni is kell.:P

• Skizz

addikt

válasz tibz03 #21012 üzenetére

Legtöbbször pedig monnyon le az ATi megy itt. Kell a változatosság. :DDD

Aktív témák