Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• schwartz

addikt

válasz fanti #20565 üzenetére

A hsz-edbol (amire eloszor valaszoltam) nem ezt vettem ki; nem ilyen formaban volt megfogalmazva.
    Eredetileg innen indult: Most tapasztalom, hogy a 8.7 a 8.7 bétához képest a 3dmarkok alatt igencsak lassított a kártyámon.

En igy ertettem: 3Gb switch eleve bekapcsolva. 8.7 beta fenn, majd jon a 8.7 WHQL. Mertel mindket esetben DMarkot. Kevesebb pont lett 8.7 WHQL driverrel, Kerested a megoldast. Eszedbe jutott, hogy kozben boot.ini szerkesztve lett, kikapcsoltad a /3Gb opciot. DMark alatt helyreallt a rend. Levontad a kovetkeztetest, hogy 3Gb switch az oka.
    Ha a boot.ini -ben a SP3-al mar bent van az opcio, akkor hogyan jutott eszedbe ezt kiszedni? Miert nem mertel mindket meghajtoval ketszer? (ki-be kapcs) Lehet egy bug is valamelyk driverben. Vagy keves memoria maradt a kernelnek.
    64bites Windows, default igy kezeli a memoriat. (ha van honnan)
    Gothic3ban gyorsit, ezt en probaltam. Lehet mas jatekban is. Az se kizart, hogy egyes helyeken lassulast okoz, de ha elfogadjuk, hogy ez mindenkepp rosz, startbol ki fogjak kapcsolni ezt az opciot.
    Még nem urban legend. Lehet nem is lesz mert igazad van. (en nem tudom ra a helyes valaszt).
    Regi user vagy, nem a velemenyed vontam ketsegbe, csak azt kifogasoltam, hogy a magyarazat keves volt ra a reszedrol. :)

(Ha olvastad s valaszolsz ra, kerlek irj egy privit, hogy ne kelljen feleslegesen atnyalaznom holnap ilyenkor vagy 500 hsz-t. Remelem nincs harag... :) )

Udv

Aktív témák

Hirdetés