- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
HSM
félisten
1280*1024-ben ablakban, 0xMSAA mellett nézz furmarkot... Bár inkább ne, a VRM-sünik nélkül nem ajánlom.... Az MSAA mellett sokkal csirkébb a terhelése a furmarknak. Amúgy 2-vel pont le tudsz fedni 4 kiskockát, a 4 nagyot meg 3-mal... Én így csináltam: [link]
(#29512) Hunter2: Én a passzívat kérném és tennék rá egy 12cm-st. A Zalmis hűtése gynge, és az előbbihez képest hangos. Szerintem nem is válogatott csipek vannak rajta... Az enyém most van gariban (Zalmis), mert fagy, furmark 40mp után crash... Maszka-nál viszont ment kól a passzív....
Amúgy zsír a kari, viszont mintha a Warhead jobban ment volna... (Hirtelen mozgásoknál kevésbé esett az FPS... de ezt csak kb 15 perc alapján mondom, még próbálgatni kéne, csak ugye gariban a kártya...)(#29539) Hunter2: Nem, csak a 70-es tudja mérni.
(#29541) vitar100: A P5KC nem P35-ös? Mert abban nem lesz akkor valami fényes a CF... (PCI-Ex. 1.1, ráadásul csak 16-4 arányban müxik...Minimum P45 kel neki...) Olyan lapba X2 vagy valami erősebb egykártyás cucc kell....
-
HSM
félisten
Azért vigyázz ezzel az "úgyhagyott" VRM dologgal... Nálam a ref 4850 VRM-je még tuning nélkül, ramsüni alatt is szépen melegedett... (S1+12cm-s alatt) Próbálj meg furmark után a kártya vrm-mögötti részéhez érni, csak meg ne égesd a kezed...
Ja, és nálam is max 50 fokos volt a GPU furmark alatt....
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest