- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Az eredeti képe amit először feltöltöttem természetesen a RAW-ból konvertálás idejét menti el mint készítési időpontot. Tehát nem a totalitás idejében készült. Gondolod, hogy feltöltenék hodfogyatkozáskor egy olyan képet ahol nem a föld, hanem egy felhő takarja a holdat?? Az ég teljesen tiszta volt hudeg csípős idő volt. A totalitás időpontjában semmi látványosat nem tapasztaltam ez számomra sokkal érdekesebb. És mivel nincsen óraműves fejem ezért nem tudok kiexponálni 1-2s es holdfotót.
"Az eredeti képednek MÁS az exif ideje. És láthatóan valóban rossz a WB." Persze hogy más az exif ideje hiszen azt reggel konvertáltam a mostanit meg most. Az eredetin a WB tökéletes. Az utóbbin elhúztam 7000K-ig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Óra topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5310 2-in-1 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest