Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
civicfan
tag
Üdv! Volna egy kérdésem, nem vagyok szakértő csak szépíteném a házam. Van 2 beltéri fa ajtóm amit lazúrral (boróka 2in1) festettem le, és szeretném fényezni! Mivel ajánlatos lekenni, lakkal vagy viasszal? Egy gond van nem lett lecsiszolva festés előtt.
Előre is köszi a választ! -
civicfan
tag
válasz Winner_hun #37425 üzenetére
Rákerestem a google-on a Borókához parkettalakkot ajánlanak
Köszi a felvilágosítást -
civicfan
tag
Üdv!
Volna egy kérdésem, hogyan lehet a nyír vagy nyár rétegelt lemezt magasfényűre lakkozni, vagy valamilyen szép csillogóra? -
civicfan
tag
válasz Winner_hun #37480 üzenetére
Köszi!
-
civicfan
tag
Üdv!
Pergólát építenék, és arra lennék kíváncsi hogy mivel érdemes lefesteni! Én impregnáló olajra gondoltam, ismerősök olcsó vizes borókát ajánlották, azt én nem vennék. Fő szempont hogy sokáig tartós legyen.
Köszi a választ előre is! -
civicfan
tag
Üdv!
Tanácsot kérnék, excentercsiszolót vennék amely ár/értékben a legjobb, mit ajánlatok? Rétegelt lemezt (nyír, bükk) csiszolnám és políroznám, de olajjal. (konyhapult olajjal, v Dánolajjal amelyik beválik) -
civicfan
tag
Üdv! Volna egy kérdésem, a Milesi parkettalakk és lazúr használható-e fa konyhai kiegészítőkre? Biztonságos-e élelmiszerrel érintkezve?
[ Szerkesztve ]
-
civicfan
tag
Helló, használt már valaki Tikkurila Kiva szines lakkot? Ha jól gondolom ez vizes lazúr + vizes lakk összekeverve?
-
civicfan
tag
Helló, ajándéktárgyakra milyen lazúrt, vagy valamilyen festéket ajánlanátok?
-
civicfan
tag
Helló! Tudja-e valaki hogy rétegelt lemezeket hol lehet vásárolni nagyker áron, és kb mennyi lehet a kedvezmény?
-
civicfan
tag
válasz thyeby #49865 üzenetére
Nem vagyok asztalos, csak próbálkozom! Nekem egy 40w-os kínai lézergépem van, ami 4mm-ig vág szépen, a 8mm-esnél már szenved. Ahhoz egy 100-120w-os lézergép kell! Én innen vettem alfalaser.hu Ami nekem van az egy régebbi verzió, mint amit árul, gravírozáshoz túl lassú, én csak a vágás funkciót használom. Hogy ez az új milyen azt nem tudom!
-
civicfan
tag
válasz pacman_123 #51439 üzenetére
Áh köszi! Elkerülte a figyelmem!
Mahagóni az itthon elég húzós, pedig nagyon jól néz ki!(#51448) T J
Köszi! Arra gondoltam hogy a fenyő is tudna ilyen jól csillogni magasfényű lakkal! Ez lakkfüggő vagy fafüggő?
Jafholtz az nagyker nem?[ Szerkesztve ]
-
civicfan
tag
Helló! Az elektromos festékszórókkal van valakinek valami tanácsa, javaslata, ajánlása?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
civicfan
tag
Helló! Tanácsra lenne szükségem! Új beltéri ajtókat telepítek a jövőben a házamba, és tanácsot kérnék, hogy mivel fessem le? Milesivel már korábban dolgoztam, a kültéri lazurral beltéri ajtót festettem, majd lakkoztam, nem volt rossz végeredmény! Milesi pác kíváncsivá tett, de ahhoz szórást ajánlanak, én inkább ecsetelném! Ajtók borovi fenyők lesznek, üvegezettek, ezért ecsetelném!
-
civicfan
tag
Helló! Segítségre lenne szükségem, ajtó csere előtt állok, és nem tudom eldönteni hogy milyen szélességű legyen! A nyílás szélessége 95cm + pár centi vakolat. Ha jól értelmezem 100x210 belefér?
-
civicfan
tag
Helló! Hallottam valahol hogy fagittet fűrészporból és valamilyen ragasztóból lehet előállítani! Tudja valaki milyen ragasztó kell hozzá?
Köszi! -
civicfan
tag
válasz pacman_123 #54288 üzenetére
-
civicfan
tag
válasz pacman_123 #54584 üzenetére
Köszi a véleményt Igen nekem is a szemem kívánja hogy milyen kis praktikus, nameg azon gondolkodtam hogy a tárcsa vékony és kicsi, és talán szebb-e a vágás tőle?
-
civicfan
tag
Helló! Új hajópadló lerakását tervezem, mivel tanácsos összecsiszolni? Van egy gex150-esem, vagy szalagcsiszoló esetleg rezgő?
[ Szerkesztve ]
-
civicfan
tag
Helló! Véleményetekre volnék kíváncsi! Használ valaki ilyet [link], vagy mit gondoltok erről van értelme?
-
civicfan
tag
Helló! Kíváncsiságból kérdezem, hogy van-e valakinek tapasztalata a Dnipro vagy a Procraft nevű orosz szerszámgép csodáról?
-
civicfan
tag
Helló! Volna egy szakmai kérdésem! Bükk rétegelt lemezt lakkozok, de hiába magasfényű lakkal festem, mégsem lesz tükrös a felület vizezés és előcsiszolás után se! Utánaolvastam a bükk az nyilt pólusú fa, tehát pórustömíteni kellene! Ismertek valami lakk alapozót, ami színtelen?
-
civicfan
tag
Köszi a tanácsot! Korábban lakkoztam PA fénylakkal a fenyő beltéri ajtókat, azzal elég jó lett! Igen a bükk mintha másképp viselkedne mint a fenyő, mert megduzzad! Én is gondolkodtam Milesi-ben! De azt írja a honlapján, hogy szórással kell felvinni, én meg inkább hengerrel dolgoznék! Azért a vízbázisú, mert gyerekjátékra megfelel!
Milesi-ben ezt találtam, ami hengerelhető [link] (50 gloss, annyi is elég)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest