Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
ilyesmi vagy hasonlóan sokcélú nagyon barkácskategóriás gépet nem tudtok? Tudom ami mindenre jó az semmire sem, de akkor is megtetszett, hogy asztali és kézi szerszámoknak os lehet használni.
Más: kovácsolt vas lakattartót, fület nem tudtok valahol?
Ja és csapoló sablont ( pl fecskefarokhoz) nem tudtok valahol?
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Jó reggelt!
Mit lenne szerintetek érdemesebb először vegyek kisebb bútorok (tömör fa) saját magamnak gyártásához? Eddig a családtól kértem el a dekopirt, még a kézi körfűrészt és a felsőmarót, de kezdem megunni a kölcsönkéregetést. Eddig arra gondoltam h veszek egy 20-30 ezres dekopirt, vagy kézi körfűrészt, de lehet lehet jobban járnék egy asztali körfűrésszel? Olyannal még sosem dolgoztam. Azzal gondolom gyorsabban és precízebb én lehet nem?Egyébként a lidliben lesz dekopír, az mennyire használható?
-
csmat
senior tag
-
csmat
senior tag
Szerintem abból indultak ki, hogy az ember napközben dolgozik, este van ideje átnézni a választékot, és másnap napközben megrendeli.
Aldiban lesz felsőmaró, tudom hogy általában hobbira jól az aldi , lidl cuccai, de pl bauhausban elvileg 5év garit adnak, igaz nem tudom mennyire tartják be
(Aldi ütvefúró miért ilyen drága?[link][ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz thomgrande #36748 üzenetére
Már bocsánat, de szerintem az egy ütvefúró és nem ütve csavarozó, persze attól még nem szabad összekeverni
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
válasz hramon94 #36838 üzenetére
Én is azon gondolkozom, hogy elhozok egy aldist, még egy lidlöst és összehasonlító
Amúgy vettem egy parkside dekopirt, vágtam vele összesen, kb 4 métert 10 és 18 ás fenyőt, eddig még vagyok elégedve vele. Nem érzem jelentősen rosszabbnak, a 13 év körüli metabo nál. Jó kis játék a lézer, a LED is egész használható, ja még jó a szerszám nélküli lapcsere, (ilyenek a metabón nincsenek). Az első 1-2 órában éreztem a fűrész feletti burkolatok, hogy kicsit langyosabb
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Normál vagy fecske farok csapoláshoz keresek sablont. Talán fogazó sablonnak hívják, ha jó tudom. Nem tudjátok hol lehet venni? -
csmat
senior tag
Hol érdemes barkács asztalhoz lehetőleg tömör fa asztal lapot venni? Bauhausban láttam táblásított akác, tölgy és másfajta fákat is. Van esetleg máshol jó árban? (160*90) nem gondolkozom.
Van valahol tervrajzok egy általános barkács célú asztalhoz? Pl, Milyen, mekkora láb ajánlott?
Össze tudok rakni én is, de hátha van benne olyan amire nem gondoltam.. -
csmat
senior tag
Szép lett!
Az ülőlapon a széleken a csapolást fogazó sablonnal csináltad?Más:
Hol érdemes barkács asztalhoz lehetőleg tömör fa asztal lapot venni? Bauhausban láttam táblásított akác, tölgy és másfajta fákat is. Van esetleg máshol jó árban? (160*90) nem gondolkozom.
Van valahol tervrajz egy általános barkács célú asztalhoz? Pl, Milyen, mekkora láb ajánlott?
Össze tudok rakni én is, de hátha van benne olyan amire nem gondoltam. -
csmat
senior tag
El tudná nekem valaki magyarázni, mire jó egy merülőfűrész? Miben tud többet egy kézi körfűréssznél?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Asztallaphoz hol találok táblásított keményfát jó áron? 120*60* min 2,5 kellene, az mindegy hogy akác, tölgy, bükk, csak valami jó kemény legyen. Lehetőleg Bp és vonzáskörzetében
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest