- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Szia,
igen, ezt olvastam. Meg még régebben a régi bejegyzéseket is. Kb fél évvel ezelőttitől kezdve (akkor jártam utoljára itt a topicban).
Valószínűleg veszek majd egy ilyen olcsóbbat, de ezek közül sem tudom, hogy melyiket, mert nagyjából egy árban vannak. Praktikerben néztem egy talán Einhell típust, ami 2000W-os. A nagyobb motor miatt szimpatikus, de gusztustalan minőségű egy szerkezet. Igazából arra lennék csak kíváncsi, hogy ha valaki használt több ilyen olcsó gépet, melyikkel volt a legkevesebb nyűg.
Nekem a párhuzamos vágás, a szögvágás lenne fontos. A porelszívása nem érdekel, mert úgyis kint a szabadban használom.
Ha esetleg minőségben nincs különbség, akkor megpróbálok minél több olcsót megnézni, hogy melyik a legszimpatikusabb.Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Hobbi célra keresek asztali körfűrészt. Decemberben néztem az Aldiban a saját márkás gépet, de sajnáltam rá kiadni akkor az árát. Most viszont szükségem lenne egyre. Mivel csak hobbi célra kellene, évi néhány használatra, így nem szeretnék túl drága gépet venni. Ezért olyan 30-50 ezer forint környékében gondolkodom. Amire használom, az szalag parketta, fenyő deszka 2 cm-es bútorlap vágása.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy vásárláskor mire figyeljek? Van olyan funkció, amit érdemes szem előtt tartani? Melyik márkát ajánlanátok?
Illetve ami most konkrétan érdekel, hogy a szögvágás mennyire pontos ezeken az olcsóbb gépeke?Előre is köszi a tanácsokat!
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Van egy laikus kérdésem gardróbszekrénnyel kapcsolatban. Tolóajtó esetén, ha korpusz előtti ajtóban gondolkodom, akkor a belső ajtó síkjában a külső ajtó mögött van egy kb 3-4 centis rés (belső ajtó bútorlap vastagság + mechanika kiálló mélysége), amin keresztül oldalról és felülről bemegy a por a szekrényben. Ezt hogy célszerű elfedni?
Egy 255 cm széles szekrényt szeretnék, amit 3 db 85 cm-es szekrényekből csinálnék összehuzatóval. Két nagy, vagy három szűk ajtóval érdemesebb terveznem? Két ajtó esetén a külső ajtó mellett oldalsó és alsó/felső rész is problémás. Három ajtó esetén csak a középső ajtó alsó és felső részénél lévő távolság zavar.
Azért szeretném darabonként, hogy ha mozgatva lenne, akkor csak leveszem az ajtókat, síneket és az összehuzatókat szétcsavarom. Így a 85 cm-es szekrény darabokat könnyebb mozgatni. Először 2x125 cm-ben gondolkodtam, de az túl nagynak találtam elemenként.Illetve milyen tolóajtó vasalat rendszert ajánlatok hozzá, ami hosszú távon megbízható és stabil is marad. Illetve lehet kapni hozzá becsapódásgátlót.
A szekrény teljes mérete 255 cm széles és 220 cm magas lesz.Köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig a felsőmarón dilemmázom. Meg nem volt olyan kihagyhatatlan akció, így inkább a karácsony előtt nem vettem még meg. Viszont az Aldiban lesz felsőmaró és felsőtiplimaró. Azt szeretném kérdezni, hogy ezekről van valakinek tapasztalata minőség tekintetében?
Felsőmaróból Makita MT M3600-at akartam venni, de első gépnek ha szerintetek nem rossz minőségű, akkor lehet, hogy kipróbálnám, főleg ilyen olcsón. Illetve a lapostiplimaróban is látok fantáziát, így a minőségi kérdésem ezzel kapcsolatban is áll továbbra is.Köszi és üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Hobbi asztalosmunkához életem első felsőmaróját szeretném megvásárolni és ebben szeretnék tanácsot kérni. Mivel Tényleg hobbi célra, évente csak néhány alkalommal használnám, így nem szeretnék túl drága gépet, de használhatatlan gagyit sem. Praktikerben néztem a Bosch POF 1400-at, ami nagyon kézre áll a hasonló árú és olcsóbb gépekhez képest, ezért nagyon tetszett. Viszont interneten szinte több a kritika vele szemben, mint mellette. Illetve ahogy néztem és olvastam, asztalba sem tudom szerelni átalakítás nélkül.
Ezért azt szeretném kérdezni, hogy 40.000 forintig milyen felsőmarót tudnátok ajánlani hobbi felhasználásra? Mire figyeljek vásárláskor?Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Politika
- MIUI / HyperOS topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Külpolitika
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- További aktív témák...