- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
T J
tag
válasz
szazbolha #57455 üzenetére
A fehér, tejföl-szerű (PVAc) ragasztó elég szokott lenni. Ha nagyon kicsi felületre kéne, akkor pillanatragasztó a legerősebb amit én ismerek.
Hogyan szorítottad össze a két felületet? Biztos hogy megfelelően illeszkedtek? Több oka is lehet annak, hogy elengedte:
- romlott, megfagyott ragasztó,
- túl híg ragasztó,
- túl kevés ragasztó,
- túl gyors-kötésű ragasztó, ami már az összeszorítás előtt/közben megkötött,
- túl sűrű ragasztó, vagy túl hosszú várakozási idő az összeszorítás előtt,
- nem megfelelően illeszkedő felületek/ gyenge szorítóerőEnnek a ragasztónak magas a víztartalma, ezért száradáskor veszít a térfogatából. Emiatt, ha a ragasztandó felületek között rés van, ott hiányos lesz a ragasztás. Nem szabad résnek lennie, és lehetőleg a teljes felületen legyen valamekkora nyomás. A nyomás segít bejutni a ragasztónak a rostokba. A ragasztónak ki kell buggyannia végig a ragasztás vonalán, különben nem tudhatod, hogy a teljes felületen elterült-e. Ahol nem buggyan ki, ott esélyes, hogy a rést se töltötte ki, és gyenge/hiányos lesz a ragasztás.
-
válasz
szazbolha #51703 üzenetére
A két-három hét nem is sok.
3D-s bútortervezésre én is a régen mókuskának hívott, most ms bútortervező néven futó progit ajánlanám. Ennél egyszerűbbről nem tudok. Vannak hiányosságai, de elég könnyen megtanulható, nekem megfelel. Ha elég a 2D, akkor meg LibreOfficeDraw. -
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha #51674 üzenetére
Bocs.. lehet rossz topikba írtam, mert itt főleg profik-mesterek beszélgetnek.
Beáraznátok a következő asztalos munkát? (Bp és környéke)22-es MDF lap már levágva 90x22cm - mesterhez elszállítva.
5 db körkivágás kell bele 1x7 cm 2x12cm és 3x18 cm átmérővel.
Minden körkivágáshoz kell készíteni egy süllyesztéket +2 cm átmérővel, 1 cm mélyenKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest