- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViktorSz
tag
válasz
Sanyabá #60891 üzenetére
Nekem bostitch 2in1 van,kicsit drágább,mint 30,de szegezni is lehet vele.Úgy látom,hogy le van éppen árazva,szóval én azt venném,ráadásul ha továbbra is így "erősödik"a forint,akkor napokon belül visszamegy az ára 45-50-re.
Mindenki le akart róla beszélni,mert hátfalazáshoz elvileg szélesebb kapocs kellene(ami valamilyen szinten igaz is),de egyáltalán nem bántam meg,hogy azt vettem,teljesen stabil így is a hátfal,a keretet összefogja rendesen,azzal meg egyébként sem lehet mit kezdeni,ha valaki állat módjára odaver valamit,azt a rendes szeg sem akadályozza meg,hogy sérüljön a hátfal.
Nagyjából 3 éve van meg,legalább heti szintű rendszeres használattal,eddig hibátlan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged