- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz varsam #50931 üzenetére
Egy éve van függőben nálam ugyanez. (idő híján, és szeretném, ha ebben a hónapban sikerülne potot tenni a végére)
Nos, teljesen megfelel a konyhai munkalap is.
A fa, ahogyan írod, kényesebb. Ám vannak erre nagyon alkalmas fák is, ill nagyon alkalmas felületkezelések is. Ezt a szálat csak akkor bontanám ki, ha több pénzt áldozol a (szerintem legolcsóbb) konyhai munkalap verzióénál, és valamiért vonz a fa.
Ha már szóba jött a fa, én idesorolnék egy fantasztikusan jó és szép és tartós és eléggé igénytelen karbantartású dolgot. A bambuszt.
Akkor vannak a kövek, mint a gránit, és a kvarc munkalapok. Mindkettő gyönyörű, mindkettő drága, mindkettő speciális (és drága) megmunkálást igényel. Azonban a kvarc a gránittal ellenben nem igényel rendszeres karbantartást. Jelenleg éppen ebbe az irányba kacsintgatok. Itt olvashatsz erről a szektorról ízelítőt.
Megemlítek egy speciális, hazánkban nem igazán ismert, ezért aztán nem is elterjedt anyagot, ami drága, és valószínűleg magad is könyököltél már rajta. Például a kíefcí csípősmadárlánc valamelyik kültéri asztalán. Eszméletlenül jó anyag, én a fülem tövéig szerelmes vagyok bele. Úgy hívják, hogy kompaktlemez fiftinmillion dollárért.Engedd meg, hogy visszakérdezzek:
- Milyen szélesre tervezed a mosdópultot?Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest