Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewBlase
senior tag
Most csinálunk egy tetőtér beépítéses felújítást, ami annyit takar, hogy a tetőt elbontottuk, a kőműves húzott 110 cm falat, plusz koszorú, és erre megy vissza a tető (ugyanaz). A tervező a szarufákra írt 10 cm-es xps szigetelést, a szarufák közé meg 20 cm-t.
Csináltam már olyan kasírozott pu táblás tetőszigetelést is, bár ott a fóliát külön kellett ráhúzni. De tuti a dolog!
Én se tartom sokra a thermo green-t, de sokan szarrágoznak a fólián (is), nem akarnak egy tekercsért több tízezret fizetni, amikor kapnak tizenegykét ezerért is. És hát a megrendelő diktál. Persze, meg lehet kisérelni elmagyarázni neki, hogy hiába páraáteresztő az is, annyit is ér. Mint a tescogazdaságos vs. dewalt/milwaukee csavarbehajtó. Ég és föld. Meg nem is az én dolgom, nem én vagyok a csapatkapitány!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Abus Viantor sisak
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest