- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrcruiser
csendes tag
válasz
Loobelt70 #28719 üzenetére
Valóban nagyon szép lett minden bemutatott produktum, gratulálok én is mindenkinek!
A mennyezeti spot armatúrával kapcsolatban mutatnám meg én is a közelmúltban elkészült verziómat, hátha ad némi inspirációt a kollégáknak. No nem az asztalos munkára gondolok, mert az viszonylag egyszerű volt, viszont sokat törtem a fejem a felfüggesztésen. Szerettem volna, ha relatíve egyszerűen karbantartható (ha szükség van rá), ami azt jelenti, hogy a plafontól kb. 25 cm-re függesztem, de azért lehetőleg ízléses legyen a függesztés kialakítása.
Ezt végül úgy oldottam meg, hogy a rögzítési pontoknál 1-1 m8-as mosdórögzítő csavart tipliztem a plafonba, a metrikus menetes végére egy menetes szár toldót raktam. Ebbe jött a megfelelő hosszra vágott menetes szár, amihez szintén egy toldó és egy csavar segítségével rögzítettem az armatúrát. Összeszerelésnél pedig a menetes szárat egy krómozott mándlirúdba rejtettem, ami a plafonon lévő furatokat is takarja és a középső ponton a vezeték is abban lett levezetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged