Új hozzászólás Aktív témák
-
mrcruiser
csendes tag
válasz Loobelt70 #28719 üzenetére
Valóban nagyon szép lett minden bemutatott produktum, gratulálok én is mindenkinek!
A mennyezeti spot armatúrával kapcsolatban mutatnám meg én is a közelmúltban elkészült verziómat, hátha ad némi inspirációt a kollégáknak. No nem az asztalos munkára gondolok, mert az viszonylag egyszerű volt, viszont sokat törtem a fejem a felfüggesztésen. Szerettem volna, ha relatíve egyszerűen karbantartható (ha szükség van rá), ami azt jelenti, hogy a plafontól kb. 25 cm-re függesztem, de azért lehetőleg ízléses legyen a függesztés kialakítása.
Ezt végül úgy oldottam meg, hogy a rögzítési pontoknál 1-1 m8-as mosdórögzítő csavart tipliztem a plafonba, a metrikus menetes végére egy menetes szár toldót raktam. Ebbe jött a megfelelő hosszra vágott menetes szár, amihez szintén egy toldó és egy csavar segítségével rögzítettem az armatúrát. Összeszerelésnél pedig a menetes szárat egy krómozott mándlirúdba rejtettem, ami a plafonon lévő furatokat is takarja és a középső ponton a vezeték is abban lett levezetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest